Investerarträff den 12 december!

Kommentarer inaktiverade för Investerarträff den 12 december!
2017/11/28 ·

Välkommen på investerarträff den 12 december!

Plats: Malmö Börshus, Skeppsbron 2

Tid: 17.30 till ca 19.00

Anmälan: inbjudan@herslowpartners.se

Vi erbjuder dig att träffa intressanta bolag. Här får du chansen att lyssna till och ställa dina frågor direkt till bolagets ledning. Många av bolagen är i ett tidigt skede och genomför en kapitalanskaffning. Investerarträffen ger dig möjlighet att ta del av intressanta erbjudanden direkt från bolagen.

Bolagsinfo:

respiratorius-logo03-black-200712

 

 

 

Respiratorius AB utvecklar nya effektiva läkemedel mot cancer, kroniskt obstruktiv lungsjukdom (KOL) och svår astma. Bolaget driver också ett projekt inom PET-imaging med applikation inom kardiovaskulär diagnostik.

Respiratorius bedriver idag klinisk utveckling av ett läkemedelsprojekt (VAL-001), för behandling av Diffus Storcellig B-cellslymfom. Inom KOL och astma har Respiratorius fokuserat på en ny klass av patentsökta läkemedelssubstanser, som jämfört med existerande terapier har en överlägsen förmåga att relaxera de små luftvägarna. Substanserna, som utnyttjar en ny verkningsmekanism, är framtagna via ex-vivo försök på human lungvävnad i bolagets egenutvecklade mät- och försökskammare. Bolaget grundades 1999 som en avknoppning från Lunds universitet. Respiratorius är ett publikt bolag och sedan 2012 noterat vid Aktietorget.

Bolaget presenteras av VD Johan Drott

Läs mer på www.respiratorius.com

 

LoggaKentimaASP_kort2

 

 

 

Kentima Holding AB är ett innovativt företag som bedriver utveckling, tillverkning och försäljning av avancerade produkter avsedda för automations- och säkerhetsbranschen. Bolagets produkter ger användaren unika möjligheter att skapa effektiva lösningar som övervakar, höjer säkerheten och ökar produktiviteten inom olika typer av verksamheter, allt från stora process- och tillverkningsindustrier, flygplatser, köpcentrum, sjukhus, skolor och fängelser till den lilla närbutiken. Kentima erbjuder avancerade och kostnadseffektiva produkter som förenklar arbetet för integratörer och slutanvändare. Bolaget säkerställer att produkterna ständigt uppfyller marknadens krav på hög kvalitet, flexibilitet och stabilitet. Detta i kombination med användarvänlighet, enkel integration med andra system och en attraktiv prisbild gör att Bolagets produkter för många är det självklara valet i viktiga projekt inom säkerhet och automation. Kentima är ett publikt bolag som 2013 noterades på Nasdaq First North.

Bolaget presenteras av VD Kent Nilsson

Läs mer på www.kentima.com

 

Comments are closed.